PETIT ÉSDANSA’T

ELS TALLERS PER A INFANTS DE 4 A 12 ANYS – EN LÍNIA

DANSES I MÚSIQUES DEL PIRINEU AMB EL DUET DAURA!

Aquest 2020 el Petit Ésdansa’T acompanyarà els infants a descobrir la cultura popular del Pirineu a través de la dansa i la música tradicional. El Duet Daura serà el fil conductor d’aquesta proposta de tallers en forma de càpsules virtuals que culminarà el dissabte 22 i el diumenge 23 a les 12 del migdia on els infants podran gaudir de l’espectacle “El bagul de la música tradicional”.

El Duet Daura neix l’any 2012 amb el propòsit de buscar noves sonoritats amb instruments de mons diferents, com és l’acordió i la gralla. Inicien la seva trajectòria donant a conèixer la música tradicional del Pirineu amb arranjaments propis i amb propostes de fusió d’altres indrets. L’espectacle i els tallers de la companyia conformen una proposta càlida i de molta proximitat que manté en tot moment l’atenció dels infants tot descobrint de manera compartida el coneixement de la cultura popular de la seva terra.

FUNCIONAMENT

De dilluns 17 a divendres 21 d’agost l’infant rebrà cada dia al matí, via correu electrònic, un enllaç on podrà veure la càpsula virtual que se li proposa. La càpsula podrà ser consultada a qualsevol moment del dia.

INFORMACIONS PRÀCTIQUES

Calendari: Tallers del dilluns 17 al divendres 21 d’agost. Espectacle dissabte 22 i diumenge 23 a les 12h “El bagul de la música tradicional” del Duet Daura. (*espectacle gratuït però cal fer reserva prèvia a partir del 27 de juliol).

Edats: Infants nascuts del 2008 al 2016.

*L’organització es reserva el dret de modificar el programa per causes que així ho requereixin.

Ho organitza:

Amb el suport de:

Ésdansa, el festival de la dansa d'arrel tradicional

Carrer La Fageda, s/n | 17178 Les Preses (Girona) | Tel.: + 34 972 69 34 85 | info@esdansa.cat

Idioma