ÉSDANSA’T

ELS TALLERS DE DANSA D’ARREL TRADICIONAL PER A ADULTS

ÉSDANSA’T 2020, DIJOUS 20, DIVENDRES 21 I DISSABTE 22 D’AGOST

2 dies amb 6 tallers per a adults per ballar i aprendre dansa d’arrel tradicional. Un espai per aprendre danses tradicionals i experimentar amb diferents eines i tècniques per ballar. Aquest any, a més a més, oferirem un taller extra el dissabte al matí per a tots els nivells!

Us podreu inscriure als dos dies de tallers (dijous i divendres), a només un dia individual i/o al taller de dissabte.

EL DIA A DIA D’ÉSDANSA’T

Territori i dansa!

Aquest 2020 Ésdansa’T aprofundirà en les danses i la cultura popular de diferents territoris de la mà d’Àlvar Borrell de l’Esbart d’Olot, Teresa Agustí i Lluís Calduch de l’Esbart Ciutat Comtal i també amb la companyia Perú Ritmos y Costumbres.

Eines per la dansa d’arrel i la creació

Santi Serratosa impartirà un taller de Percussió corporal per treballar la improvisació i creativitat sobre la base del patrimoni musical de transmissió oral. Toni Jodar i Montse Colomé ens oferiran un taller en què a partir dels elements propis de la dansa: espai, temps i cos, proposen un exercici que fusiona els codis de moviment de la dansa contemporània amb referents de tradició.

I el dissabte danses peruanes per a tothom

Com a novetat d’aquest any el dissabte farem un únic taller d’una hora i mitja obert a tot el públic en què hi podrà participar tothom, sigui quin sigui el seu coneixement de dansa. Aquest taller estarà guiat per la companyia Perú Ritmos y Costumbres que ens farà ballar tot coneixent les seves danses!

*A causa de la COVID-19 tots els tallers es duran a terme de la manera més individual possible oferint una petita parcel·la a cada ballador o balladora per tal d’assegurar que es manté la distància de seguretat en tot moment.

I NO ET PERDIS EL CAFÈ DE L’ÉSDANSA’T I ELS PARLEM DE…!

Ésdansa’T es reserva l’hora del cafè, a les 4 de la tarda, perquè tothom qui vulgui pugui compartir un cafè amb els formadors i la direcció del festival. El programa d’Ésdansa’T es complementa amb els Parlem de…, la secció dedicada a la divulgació i discussió de temes relacionats amb la dansa d’arrel tradicional. Dues propostes ideals per entrar en contacte amb persones dedicades a la dansa.

INFORMACIONS PRÀCTIQUES

Calendari: dijous 20, divendres 21 i dissabte 22 d’agost

Lloc: Espai de Dansa d’Arrel Tradicional

Edat: a partir de 16 anys

*Places limitades. L’organització es reserva el dret de modificar el programa per causes que així ho requereixin

INSCRIPCIONS A PARTIR DEL 15 DE JULIOL

El Campus de la dansa tradicional

Un cop més Ésdansa’T se suma al Campus de Cultura Popular de la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Allotja’t amb Turisme Garrotxa

Si durant la teva participació a l’Ésdansa’T necessites allotjar-te a la Garrotxa, estem preparant diverses opcions a través de Turisme Garrotxa.

A més, tens l’opció de venir en família i gaudir plegats de tota la programació de l’Ésdansa. I mentre tu fas els tallers, els teus acompanyants podran gaudir de tots els atractius de la Garrotxa a través de les activitats que ens proposa Turisme Garrotxa.

Ho organitza:

Amb el suport de:

Ésdansa, el festival de la dansa d'arrel tradicional

Carrer La Fageda, s/n | 17178 Les Preses (Girona) | Tel.: + 34 972 69 34 85 | info@esdansa.cat

Idioma