ÉSDANSA’T

ELS TALLERS DE DANSA D’ARREL TRADICIONAL PER A ADULTS

ÉSDANSA’T 2020, DIJOUS 20, DIVENDRES 21 I DISSABTE 22 D’AGOST

2 dies amb 6 tallers per a adults per ballar i aprendre dansa d’arrel tradicional. Un espai per aprendre danses tradicionals i experimentar amb diferents eines i tècniques per ballar. Aquest any, a més a més, oferirem un taller extra el dissabte al matí per a tots els nivells!

Us podreu inscriure als dos dies de tallers (dijous i divendres), a només un dia individual i/o al taller de dissabte.

EL DIA A DIA D’ÉSDANSA’T

Territori i dansa!

Aquest 2020 Ésdansa’T aprofundirà en les danses i la cultura popular de diferents territoris de la mà d’Àlvar Borrell de l’Esbart d’Olot, Teresa Agustí i Lluís Calduch de l’Esbart Ciutat Comtal i també amb la companyia Elai Alai del País Basc.

Eines per la dansa d’arrel i la creació

Santi Serratosa impartirà un taller de Percussió corporal per treballar la improvisació i creativitat sobre la base del patrimoni musical de transmissió oral. Toni Jodar i Montse Colomé ens oferiran un taller en què a partir dels elements propis de la dansa: espai, temps i cos, proposen un exercici que fusiona els codis de moviment de la dansa contemporània amb referents de tradició.

I el dissabte danses basques per a tothom

Com a novetat d’aquest any el dissabte farem un únic taller d’una hora i mitja obert a tot el públic en què hi podrà participar tothom, sigui quin sigui el seu coneixement de dansa. Aquest taller estarà guiat per la companyia Elai Alai del País Basc que ens farà ballar tot coneixent les seves danses!

*A causa de la COVID-19 tots els tallers es duran a terme de la manera més individual possible oferint una petita parcel·la a cada ballador o balladora per tal d’assegurar que es manté la distància de seguretat en tot moment.

I NO ET PERDIS EL CAFÈ DE L’ÉSDANSA’T I ELS PARLEM DE…!

Ésdansa’T es reserva l’hora del cafè, a les 4 de la tarda, perquè tothom qui vulgui pugui compartir un cafè amb els formadors i la direcció del festival. El programa d’Ésdansa’T es complementa amb els Parlem de…, la secció dedicada a la divulgació i discussió de temes relacionats amb la dansa d’arrel tradicional. Dues propostes ideals per entrar en contacte amb persones dedicades a la dansa.

INFORMACIONS PRÀCTIQUES

Calendari: dijous 20, divendres 21 i dissabte 22 d’agost

Lloc: Espai de Dansa d’Arrel Tradicional

Edat: a partir de 16 anys

*Places limitades. L’organització es reserva el dret de modificar el programa per causes que així ho requereixin

INSCRIPCIONS A PARTIR DEL 15 DE JULIOL

El Campus de la dansa tradicional

Un cop més Ésdansa’T se suma al Campus de Cultura Popular de la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Allotja’t amb Turisme Garrotxa

Si durant la teva participació a l’Ésdansa’T necessites allotjar-te a la Garrotxa, estem preparant diverses opcions a través de Turisme Garrotxa.

A més, tens l’opció de venir en família i gaudir plegats de tota la programació de l’Ésdansa. I mentre tu fas els tallers, els teus acompanyants podran gaudir de tots els atractius de la Garrotxa a través de les activitats que ens proposa Turisme Garrotxa.

Ho organitza:

Amb el suport de:

Ésdansa, el festival de la dansa d'arrel tradicional

Carrer La Fageda, s/n | 17178 Les Preses (Girona) | Tel.: + 34 972 69 34 85 | info@esdansa.cat

Idioma