Formador Ésdansa'T 2018

IT1 – T14. REVISIÓ TRADICIÓ I CONTEMPORENEÏTAT

Beatriu Daniel i Toni Jodar

Us convidem a un taller especial, a un taller de reflexió i indagació. Beatriu Daniel i Toni Jodar es troben immersos en la recerca del seu nou projecte, una revisió de la tradició i la contemporaneïtat. Ens convidaran en aquest taller a realitzar una dinàmica de reflexió a l’entorn d’aquest binomi. Explica Dansa (www.explicadansa.com) des de  fa 15 anys, té l’objectiu de treballar per a la creació de públics.

Beatriu Daniel, llicenciada en filosofia i lletres ha adquirit els coneixements de la gestió cultural i la producció a través de l’acció i l’experiència, tot realitzant cursos de formació continua de Gestió Cultural, entre d’altres amb el Grupo Xabide, Vitória, així com en tècniques d’acompanyament com el coaching i la PNL. Forma part de la generació que en la dècada dels 70-80 van desenvolupar la dansa contemporània de Catalunya com a codirectora de la revista DANSA-79, amb la qual es documenta l’activitat de l’època. Actualment codirigeix amb Toni Jodar el projecte pedagògic Explicadansa.

Toni Jodar, artista i mestre de dansa des de fa més de 30 anys. amplia els estudis amb diverses estades als EUA. Combina la preparació física d’actors, el treball de consciència postural, l’especialitat de dansa jazz i la realització de diferents tallers de moviment per a estudiants, professionals i artistes d’altres àmbits. Durant la seva carrera artística ha fet més de 1000 representacions arreu del món. Com a ballarí cal destacar la seva col•laboració amb Gelabert-Azzopardi. Actualment es dedica a la difusió de la dansa amb el projecte Explicadansa.

Dimecres 22 d’agost de 11.30h a 14.00h*

*Aquest taller s’allargarà fins a les 14:00h.

Estas visualitzant les dades de l'any 2018.
Si vols veure els continguts d'edicions anteriors seleccionar l'any que vols consultar: