Formador Ésdansa'T 2018

IT1 – T06. DE LA PLAÇA A L’ESCENARI II – LA DANSA DE GOMBRÈN

David Martínez i Ariadna Codina

Continuarem el treball iniciat en la primera sessió del dimarts 21 d’agost, amb la voluntat de mostrar-vos com les danses vives, que encara es ballen a les places dels nostres pobles i ciutats, tenen un procés creatiu en el moment que un grup de dansa les vol portar a l’escenari. De la mà de l’equip artístic de l’Esbart Sant Martí de Barcelona us proposem fer aquest exercici de la plaça a l’escenari amb la Dansa de Gombrèn o la Gombrenesa, dansa viva que encara es balla a la Plaça major de Gombrèn per la Festa Major.

Si fas aquest taller es recomana haver fet prèviament el Taller 05 – De la plaça a l’escenari I – La Dansa de Gombrèn, del dimarts 21 d’agost.

El resultat d’aquests dos tallers es mostrarà en el Festa al Parc! el dissabte 25 d’agost a partir de les sis de la tarda al Parc de Pedra Tosca dins la programació de l’Ésdansa. Per tant, si realitzes aquest taller ballaràs, si ho desitges, en aquest espectacle final dels tallers de l’Ésdansa’T 2018.

David Martínez, director artístic de l’Esbart Sant Martí de Barcelona, entitat creada el 1945 i avui convertida en un dels referents de la dansa d’arrel tradicional del país. I director artístic de l'esbart Joaquim Ruyra de Blanes.

Ariadna Codina, sots-directora artística de l’Esbart Sant Martí de Barcelona i coordinadora de l’Escola de ballet clàssic i de l’Escola de dansa folklòrica de l’Esbart.

Dijous 23 d’agost de 9.30h a 11.00h

Estas visualitzant les dades de l'any 2018.
Si vols veure els continguts d'edicions anteriors seleccionar l'any que vols consultar: