Formador Ésdansa'T 2018

IT1 – T12. LA TÈCNICA DE LA IMPROVISACIÓ II

Mònica Extremiana

Segona sessió de treball amb Mònica Extremiana. Un dels principals focus d’aquest 2018 és el treball d’improvisació, partint del concepte d’habitar la forma, de donar forma als impulsos i per tant relacionat amb la llibertat de que l’impuls sigui expressat a través de la forma. Un treball que busca la llibertat, llibertat de moviment, llibertat d’expressió i llibertat per a ser. Descobrirem el cos i treballarem les qualitats del moviment a través d’exercicis d’improvisació i creació, perquè cada participant pugui trobar la seva via d’expressió.

Si fas aquest taller es recomana haver fet prèviament el Taller 11 – La tècnica de la improvisació I, del dijous 23 d’agost.

Mònica Extremiana, formada en art dramàtic en la RESAD de Madrid i després en dansa contemporània. Aviat s'especialitza en el moviment improvisació com a forma d'art i com a eix de la seva pedagogia: durant gairebé trenta anys ha impartit cursos i tallers en els més diversos àmbits, sempre enfocats a moure en llibertat i desenvolupar la creativitat pròpia de cada persona. Actualment ensenya al CSD de l’Institut del Teatre. Ha ballat amb les companyies Vianants, Lanónima Imperial, Mudances, Julyen Hamilton, Nats Nus, Malqueridas i La Sota de Bastos. Com a coreògrafa ha enfocat les seves creacions en la improvisació i la fusió de dansa i poesia. Terapeuta DFA – Reconeixement de patrons somàtics – acompanya amb aquest mètode processos individuals. Aquest enfoc ha influït de manera determinant la seva tasca pedagògica en la dansa inspirant el camí fins a una expressió autèntica mitjançant el moviment.

Divendres 24 d’agost de 11.30h a 13.30h*

*Aquest taller s’allargarà fins a les 13:30h.

Estas visualitzant les dades de l'any 2018.
Si vols veure els continguts d'edicions anteriors seleccionar l'any que vols consultar: