Espectacles i Companyies Ésdansa 2019

NIT ÉSDANSA

Les Nit Ésdansa s’han convertit en tot un clàssic del festival. Nits de festa i participació on convidem el públic a ballar, a experimentar els ritmes de les danses tradicionals del diferents països convidats. Un moment per passar-ho bé de la mà de les companyies internacionals gaudint de l’experiència de conèixer altres cultures mitjançant la música i la dansa.


Dimarts 20 d’agost: Bert d’Armènia i Lumumba de Tanzània

Dimecres 21 d’agost: Ballet Folklórico Nacional de Guatemala i Rascanya

Dijous 22 d’agost: Jammu de Senegal i Somos Cultura Viva d’Equador

Divendres 23 d’agost: Hei Show Tamure de Tahití i Stukat del Bolet

A les 22 h al Recinte Ésdansa. Preu: Gratuït


Rascanya

És un grup valencià de música i ball folk que compta amb més de 10 anys de vida i una llarga experiència en diferents festivals de música folk. El grup Rascanya es dediquen a aprendre, recuperar, reelaborar i compondre músiques tradicionals que estan associades a algun ball i a potenciar que el públic balli sense vergonya.

Stukat del Bolet

Stukat del Bolet des del 2007 ha fet una immersió profunda en les musiques de danses tradicionals dels Països Catalans, han interpretat els temes més coneguts del ball folk, han fet versions de cançons populars i fins i tot han creat músiques de collita pròpia. Després de 4 anys d'inactivitat, la formació es retroba per tornar a fer sonar tot el seu repertori.

Estas visualitzant les dades de l'any 2019.
Si vols veure els continguts d'edicions anteriors seleccionar l'any que vols consultar: