Avui 29 d’abril, Dia Internacional de la Dansa, obrim inscripcions als tallers de l’Ésdansa’T

  • Més de 140 hores de tallers
  • Obrim un nou espai per a joves, Ésdansa’T Jove
  • I atenció... que aquest any comencem el dilluns!

Els tallers formatius del festival Ésdansa es desenvoluparan entorn l’Espai de dansa d’arrel tradicional de Les Preses del dilluns 21 al divendres 25 d’agost.

Enguany el campus estarà compost per tres espais diferents: l’Ésdansa’T, els tallers per a adults, el Petit Ésdansa’T, els tallers per a infants nascuts entre el 2013 i el 2005, i l’Ésdansa’T Jove, per a joves nascuts entre el 2004 i el 1999, que s’incorpora de nou i completa l’oferta formativa per a totes les edats.

ÉSDANSA’T, ELS TALLERS DE DANSA TRADICIONAL PER A ADULTS

Del dilluns 21 al divendres 25 d’agost.

Descobrireu la dansa com a eina amb Cesc Gelabert, la Jota i el seu nou llenguatge amb Miguel Ángel Berna, els Balls i danses del Montsià i a Transfomar la jota amb Teresa Agustí i Lluís Calduch, la música i la coreografia amb Montse Colomé, les danses del Priorat, Ribera d'Ebre i Terra Alta amb Lídia de Mena, Joan Munté i en "Panxito". I a més danses iranianes, les inditas de Nicaragua, la dansa de les mil mans d'Indonèsia, els balls populars bielorussos i danses caucàsiques i de l'Àfrica Occidental.

Tot això a través de dues línies formatives:

  • A l’Itinerari 1 (IT1) s’hi poden aprendre danses tradicionals del país i d’arreu del món amb una pinzellada de tècnica i altres recursos.
  • A l’Itinerari 2 (IT2), a més de conèixer danses tradicionals, s’hi inclouen diverses sessions de creació, coreografia, tècnica… per obtenir diferents eines per ballar i/o ensenyar a ballar.

 

PETIT ÉSDANSA’T, EL PROGRAMA FORMATIU DIRIGIT ALS INFANTS

En el seu 10è aniversari el Petit Ésdansa’T consolida el format que va estrenar l’any passat. Una programació ideada per apropar noves cultures als nens i nenes a través de la dansa i la música tradicional i aquest any, especialment, per treballar l’expressió en el món de la dansa amb en Xevi Dorca.

 

ÉSDANSA’T JOVE

Amb el 35è aniversari de l’Ésdansa arriba un nou espai del campus de la dansa tradicional: l’Ésdansa’T Jove. Aquest espai proposa a un grup de 35 joves nascuts entre el 2004 i el 1999 treballar entorn la dansa d’arrel tradicional de casa nostra i d'arreu del món i a més a conèixer la dansa com a eina amb Cesc Gelabert i a treballar l'expressió amb Xevi Dorca.

 

Tots els tallers tenen places limitades.

Estas visualitzant les dades de l'any 2018.
Si vols veure els continguts d'edicions anteriors seleccionar l'any que vols consultar: