El grup Perú Ritmos y Costumbres substitueix a causa de la COVID 19 Elai Alai del País Basc

L’organització de la 38a edició del Festival Ésdansa s’ha vist obligada a substituir la presència del grup de dansa tradicional basca Elai Alai de Portugalete a causa dels problemes ocasionats per la COVID 19. El grup ha informat que no podrà viatjar a Catalunya i que fins i tot s’ha vist obligat a cancel·lar el Festival Internacional de Folklore de Portugalete que té els seus orígens als anys 70 i es porta a terme de manera ininterrompuda des de l’any 1980 a la seva localitat i que enguany estava previst pels dies 25, 26 i 27 d’agost.

La nit de dansa basca queda substituïda per una Nit de dansa peruana, retornant a l’essència de les Danses del Món. El grup que participarà la nit de dissabte 22 d’agost a les 22.00 h al Recinte Ésdansa, és el Grup Perú Ritmos y Costumbres, una companyia cultural dedicada a la divulgació i promoció del folklore de país andí a través de la música i la dansa.

Aquest ballet, dirigit per Gisella Kattia Ramírez Vidal i Walter Sánchez Valencia, forma part d'una Associació Cultural, amb el mateix nom, instaurada a Barcelona i que l'any 2005 va oferir el seu primer espectacle. Entre els seus integrants compta amb antics ballarins i músics arribats des del Perú i el seu principal objectiu és mantenir viva la cultura peruana i les seves tradicions. Participen en  nombrosos festivals i exhibicions pel territori europeu.

Pel que fa al públic que ja havia adquirit les localitats per assistir a la Nit de dansa basca podrà optar per accedir amb la mateixa entrada a la Nit de dansa peruana o  posar-se en contacte amb l’oficina del festival (info@esdansa.cat o 972693485) per sol·licitar la seva devolució.

Així mateix, recordar que el Festival que tindrà lloc del dijous 20 a diumenge 23 d’agost a Les Preses – Garrotxa, encara queden localitats que es poden adquirir al web oficial www.esdansa.cat i que alguns dels espectacles tot i ser gratuïts caldrà reservar a través del web ja que a causa de les circumstàncies provocades per aquest any tan excepcional, cal un control exhaustiu dels assistents.

Aprofitar per a tornar a recordar que la direcció del festival vol que el públic se senti segur venint a l’Ésdansa i per tant, ha adaptat tots els espectacles a les noves mesures.

Ho organitza:

Amb el suport de:

Ésdansa, el festival de la dansa d'arrel tradicional

Carrer La Fageda, s/n | 17178 Les Preses (Girona) | Tel.: + 34 972 69 34 85 | info@esdansa.cat

Idioma