Formador Ésdansa'T 2017

A) IT2 - T05. Música i coreografia I

Montse Colomé

A l’Ésdansa’T 2017 farem dues sessions de treball amb la Montse Colomé, que després d’uns quants anys treballant com a mestra de dansa, ens vol fer reflexionar en aquest taller sobre allò que ens diu la música. La música ens parla, ens suggereix, ens adverteix i moltes vegades, a causa de l’alt nivell de contaminació sonora en què vivim, no ens adonem del que ens vol dir.

Treballarem, doncs, l’escolta de la música envers la coreografia, de com sorgeixen els passos en relació amb la música que escollim per ballar i de com aquests passos ens porten a bellugar-nos per l’espai.

Per tant treballarem el cos en relació amb el so que fa que es bellugui i l’espai on aquest cos es belluga.

De vegades, a través d’aquest treball, sorgeix una idea argumental o coreogràfica, però també moltes vegades ens sorgeix abans la idea que el moviment. Intentarà, doncs, donar eines suficients per desenvolupar una coreografia tant en un cas com en l’altre.

Montse Colomé, coreògrafa independent, destaca per la seva gran versatilitat en les arts escèniques. Diplomada en Dansa per l'Institut del Teatre de Barcelona. Ha treballat en teatre (Comediants, Carles Santos, Teatre Lliure, Teatre Nacional de Catalunya), òpera (Gran Teatre del Liceu de Barcelona, Capitol de Toulouse, Teatro de la Zarzuela, Walsh National Opera), grans esdeveniments (Jocs Olímpics de Barcelona, 1992; Expo de Sevilla, 1992; Expo de Lisboa, 1998...) i televisió. Premi Nacional de Dansa 2006 a La Caldera, de la qual n’és membre fundadora.

Dilluns 21 d’agost de 9.30h a 11.30h

Estas visualitzant les dades de l'any 2017.
Si vols veure els continguts d'edicions anteriors seleccionar l'any que vols consultar: